Osudová*
Na nitkách osudu
na čarách v dlani
náramkem z přeludů
naušnic předstírání...
Barevné korálky
rozsypem do dálky
v pravidelných liniích
nesoucí na vůni lilií
stále Tvé jméno
nevyřčeno
vetkáno vánkem do vlasů
na křídlech posvátných ibisů
jsme jak zrnka písku
v hodinách k přesýpání
o čarách osudu
přec nemáme zdání
k čemu předurčí
kam pohání...
Přečteno 338x
Tipy 24
Poslední tipující: Pevya, Juan Francesco de Faro, enigman, Mbonita, hatlapatla, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Marcone, Olbik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)