P oeticky R adikálně O dpovím Č lověče!
Anotace: sLoVa Si s nÁmI hRaJí
PROČ
proč je důvodné příslovce?
nalezenec bez matky a bez otce
proč je následkem i příčinou?
obrazem, neprobádanou krajinou
proč je skvrnou v moři šedi?
apokalypsou pro ty,co vědí
proč je bratrem nadějí?
rytířem pro všechny, co boje svádějí
proč má původ v neklidu?
rodokmen na hořícím papíru
proč je bratrem rozpaků?
jedem, lékem, elixírem zázraků
proč je dotazem na míru?
prstenem z drátu a safírů
proč je spasitelem ztracených?
změkčovač tváří kamených
nekonečné slovo hrady staví
některé rozboří, druhé spraví
pochybností i víry tě jedním tahem zbaví
PROČ?
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)