********
Na chvíli
pro mě tu seš
a budeš
i dál
když zůstaneš
slíbím Ti tuny
bílý čokolády
a jahody
s jahodou příchutí
v plechovce..
Protože je považuju
za to nejlepší
co znám..
a proto Ti je dám,
až budeš chtít
odejít
A já Tě podplatím
i kusem sebe
nechám se na okraji postele
a nechám to na tobě
co uděláš
nejdřív...
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k, carodejka, jvacl, la loba, Z kapky deště, hatlapatla, Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)