Cesta k ráji
Anotace: motivace je největší oporou básníků:)
Sbírka:
Všední dny II
Chtěl bych najít ráj
kde před vstupem
starosti lidé odevzdaj
měl bych pohnout trupem
těch co ho hledají
a pokoj si nedají
je velké množství
nehledají ho jen mocní
Ráj jenž je přede mnou
doufám že nohu nebudu mít mdlou
Pevný krok a odhodlání
a nějaké té stopy zanechání
ulicí,městem,vesnicí budu kráčet
a přes pouště,lesy se vláčet
jen abych našel ten ráje kout
kde pak nechci se ani hnout:)
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Mbonita, hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)