Já asi bohužel se neumím dost dobře vyjádřit k obsahu a formě. Ale co se týká pocitů, které při zavření očí po přečtení této básně mám, tak jednozančně 100. Lépe bych to nevystihl ani za týden s ostrou tuškou, blokem a gumou. :-)
30.01.2006 21:37:00 | Buližník