Závěť
Anotace: Moje soutěžní básnička, kterou jsem tvořila asi v deseti minutách, tak to prosím akceptujte...
Horečně pero po papíře klouže
Kapka potu křižuje znavené čelo
Co napsat? Jde z bláta do louže
Anděl, tak skromné přání znělo
Kdo poradí, co komu dáti?
Chtějí ukojit svůj hlad
Ti, co prý jej měli rádi
Psi čekající na tvrdý pád
A tak padá
Klesá níž a níž
Vydává se v náruč tmám
Kde světlo v tunelu uvidíš
Horečně pero po papíře klouže
Kapka potu křižuje znavené čelo
Co napsat? Jde z bláta do louže
Pastýř, tak skromné přání znělo
Spas jeho duši
Anděli nebeský
Jinak, jak na člověka se sluší
Sežehne jej plamen pekelný
Copak může volit?
Zda syn nebo matka?
Darovat a vzít
Ať nepřijdou zkrátka
Němě pohybuje rty
Předčítá si svou závěť
Teď si to zkus ty
Jak vyzní tvá zpověď?
Pero již leží vedle papíru
Kapky potu setřeny
Oči barvy safírů
Již navěky zavřeny
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Marcone, H.I.L.
Komentáře (1)
Komentujících (1)