BANDA VETŘELCŮ
Samovolný proces
zrání k dospělosti
tragický pokles
při hledání dokonalosti
přirozený výběr
tvého myšlení
tak jsi vyber
krása ti smysly vyčlení
hybná síla evoluce
kulturního cítění
odvrácená moderní populace
od přírodního vidění
odštěpení jednotlivých linií
do kruhu bez začátku
v teorii relativity
generace za minutu,roboti
velký třesk na počátku
činorodé vesmírné aktivity
jak lusknutí prstů
je náš život
s porovnáním vesmíru
jsme jen banda vetřelců
jako oceán paprsků
kde bůh jako lodivod
převeze tu hrstku umělců
co snaží se zvěčnit na kusu papíru.
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Juan Francesco de Faro, WhiteSkull, la loba, labuť, šuměnka, hatlapatla, Květka Š., CULIKATÁ, Kars, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)