Anotace: bez anotace
Obloha moudrostí zvrásnělá —
co byla dříve hebkou tváří —,
ve striích z cirusů zazněla
jak jehla na desce. Díky, stáří!
(P.S.: Existuju, ale systém mě automaticky odhlásil a po chvíli to nepoznal... :-)
06.04.2011 00:34:00 | Špáďa
Deska snad tisíckrát poslouchaná,
gramofon pamatuje dobu,co dávno minula,
ve vzpomínkách přenese se dáma,
tvář hladká,čas stojí,řeka se údolím vinula.
ST - a nejen za vysoké "ce" ...
03.04.2011 16:24:00 | Bambulka
Ztracené minuty
a kabát onošený
deska, co hrála dobře,
teď už praská a šumí,
přesto se usmíváš,
tvář se Ti časem mění,
přesto tóny v srdci stále Ti zní….
02.04.2011 18:00:00 | NikitaNikaT.
Cvilku jsem váhal, jestli není básnička obyčejná, zkoumal jestli umí něco ve mě vyvolat.
A pak jsem dočetl až k vysokému C, zarezonovala a je z toho ST.
01.04.2011 08:30:00 | René Vulkán