Kde jsi vlastně doma?
zeptal se mě kámen u cesty....
Nadechla jsem se
přivřela oči
a řekla
s veškerou pokorou
a štěstím
sedmnácté Noci
tam kde je láska
kterou nosím v srdci....
*******************
já jsem totiž šneček
svůj domov si nosím všude s sebou
:))
a mně nešplouchá na maják mě na něj kape
ono totiž stačí když kape :)
31.03.2011 16:14:00 | Noc17
když ztratím cestu..přivoním ke kytce,kouknu do nebe,nadechnu se svěžího rána a jdu hledat sama sebe..
ST
31.03.2011 09:03:00 | Mbonita
Na maják mi šplouchá :-)
30.03.2011 23:03:00 | Chancer