Bláznivé chtění - to jara kuropění snů a chtíčů ke zbláznění! Radši si vrabčáka pohladím, než o holubovi sním. I když pravdou jest, že holubí peří se barvami snů jeví.
31.03.2011 02:31:00 | aniger
... Ty mi dáváš /jak inspirativní, taková naděje, viď?/ :-)))... Tak ať nepraskneš :-)))
Marné naděje vypust ven, nahraď je dobrým pocitem,
že vyčistila sis zase jednou chrám a nechala prostor jen reálným myšlenkám ;-)
31.03.2011 02:21:00 | Bambulka