Všeho by ses vzdal? Vážně bys zahodil tenhle tvůj obrovský talent? Marku, Marku, ty jsi nepoučitelný, všem bys nám tu chyběl, ty jeden cyniku :-)))
31.03.2011 18:12:00 | Jiko
Víš, pro tu legraci
kdyby to šlo, tak já bych vyměnila
kopačky jen si oprášila
a dala gól, jak před lety
pak v hlavou plnou ovací
bych vnitřním hlasům chvíli naslouchala
a stavila se za slečnou
co, ač je malá, by doběhla mi pro květy
tu ženskou na sex poslala bych za jiným
a k cíli vydala s chutí horečnou...
prostě bych něco dělala, než ten svět opustím!
31.03.2011 11:25:00 | šuměnka
Teď opravdu přemýšlím
co já bych tak vyměnila
hmm...porcelánovou berušku :-)))
31.03.2011 11:15:00 | Kett
Otevři oči
rozhlédni se kolem sebe
co vidíš?
šeď ale i nebe
co někdy hřeje
jindy zebe
důvěřuj slunci
jdi za ním
svou lásku najdeš
já to vím:-)
31.03.2011 11:12:00 | la loba