Ráda vždy k tobě zavítám
a vím, že pokaždé si odnesu
...skvělý zážitek...
06.04.2011 19:26:00 | Tamara
Ať jsi doktor nebo ďábel
princ chuďas či svatý pavel
touhu v sobě jednu skrýváš
láskou citem rozehříváš
protože jsi králem básní
ze tvých slov všem hudba zazní
Děkuji za krásné řádky...
:-)
02.04.2011 23:21:00 | Sisinka
Buď jenom přítel lásky drahý
a na lékaře zapomeň
tlakoměr odlož, tak i dlahy
sanitku zpátky v město žeň
Frak nech si ovšem na svém těle
nastartuj pro nás lásky vůz
a já pak notu neuměle
Ti broukat budu slovy Múz...:)
01.04.2011 08:55:00 | šuměnka
Já lásky lékařka bych byla
tak neschopenku bych prodloužila,
vždyť na lásku se dlouho stoná.
31.03.2011 20:55:00 | s.e.n