Uvězněný vepř na hořícím asfaltu nitra
Anotace: Správná sekce? Nebo resekce?
Roztržitost rozvaluje se jak vepř
na hořícím asfaltu nitra
Úprk na místě
Mučivý tlukot srdce
varovného bubeníka
Vysoké vibrace
paliček nervů
Nárazy na trámy vzpomínek
A stále tak neprostupná mlha
Uvězněná vitalita
Postřelený mladý cit
zakletý
nerozvinut
nezavinut
nenaplněn
nevybit
kulhající
nehojící
rána
poledna
noci
Jen
kamínek
mozaiky žití?
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Psavec, Maryje..., Jasmin de Paris, Alien.v.v.s., Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, labuť, la loba, zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)