...ace II*
Anotace: opět ...ace bez anotace
Líbí se mi koncovka ace
je to naprostá fascinace
jakákoli její možnost aplikace
do denní porce slovní degustace
moudrostí a citace
svádivé evokace
clonou noční či denní diferenciace
vztahové separace
neplánované organizace
osudové gravitace
rozložených částic skandalizace
epidemie pocitové kanalizace
vše olíznuto fiktivním jazykem fabulace
skrápěno kapkami devastace
kapitulace populace...
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: René Vulkán, Psavec, rezina, labuť, la loba, Jiná, Woski, enigman, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)