Někdy i slunce
chce být svědkem lidských snění,
proto otálí,
když stáhnout má svou zář,
aby přenechalo nebe vládě noci
- tam nouze není
o zasněnou lidskou tvář.
Stíny krve
polévá louky,
aby upoutalo pohledy všech lidí
a připletlo do jejich žil
ticho mdlé
a zlatou nit
utkanou z touhy
a prchavých chvil,
jež dávno padly v zapomnění.
Někdy i slunce
chce být svědkem lidských snění.
Klidně vzplane krví
vlastních žil,
aby naslouchalo hebkým tónům znění
v mysli smrtelných.
az po konci kdyz sem precetl vse jsem se rozhodl dat tip...pekna, ale neco mi tam chybi...to jsem ste ja.-)
05.07.2011 20:39:00 | 4LJFilip
Pozoruji ho denně, když není zataženo a když můžu..krásné okamžiky, co se vryjí do paměti..stejně tak východ slunce, ale těch jsem bohužel moc neviděl, protože jsem spáč :-) Ještě, že tu to slunce je...
02.04.2011 20:09:00 | Chancer