Anotace: co ještě můžeme říct...
Po Prve i POTISÍCÍ....
...a všechny pěkné,ať se daří i další tisícovka !
02.04.2011 09:57:00 | Maryje...
po tisící veršem říci ...
vše říkat jen bez obalu nebo balit v trojobalu...
jistota v každém řádku nebo číst jen pozpátku...
mezi řádky hledat slova, včera, zítra, stále znova
tisíckrát lze říct totéž a nikdy to nebude totéž ...
je moc hezká ...
31.03.2011 20:01:00 | Bambulka