Krásně si popsal svoje vjemy... jarní probouzení, někdy brzy, pak zas zima si s námi hrála... nakonec to ale, mrška vzdala. :o) ST!**** jaro je tu s námi, s ním vše probouzející se a květoucí do krásy.
02.04.2011 12:32:00 | NikitaNikaT.
Letos jsem při tom byla a viděla proudy vody stékající ze skal rozvodněné potoky,stoky ,řeky a sněženky nesměle vystrkující hlavičky ze sněhu...a stálo to za to:-)
01.04.2011 08:17:00 | la loba