BLIKNUTÍ V POSLEDNÍ CHVÍLI
Parůžek vnitřních emocí
shazuje svůj štít
slza na kraji oka tě poprosí
ale ty ji nechytíš,protože nemůžeš ji mít
ten štít bylo tvoje všechno
hlavně víra a určení správného směru
pud sebezáchovy a láska,to v tobě už zdechlo
a zbytek ten já beru
špička hříchů
hrot všemocných pomluv
tak neztrácej se v tichu
sama s sebou se domluv
zmary
a prohry
to co ještě kdysi ti vládlo
dary
a dohry
kouzlo fouknutím zhaslo
smyčky
a facky
těch co mávají pařátem zla
triky
a klacky
pro ně ještě neskončila hra
bliknutím opatřím ti nový svět
ale nemysli jsi,že to poznáš hned.
Přečteno 256x
Tipy 18
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., Bona, modrá..., la loba, jethullfan, Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)