loučení
déšť, mlha a dvě nohy navíc. miluju kopce plné páry, jako by se brooklynské metro probouzelo do studeného podzimního rána. čísla v řadě bez jakéhokoliv významu. sedm, osum, devět, deset.
.
.
.
Tři
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jethullfan
Komentáře (0)