Horal
Anotace: Dvakrát měř, jednou řež...
Jdu si takhle luční cestou
s myšlenkou v mé hlavě jasnou
stříhati že budu ovce
proměním se proto v lovce
Však už jsem to potřeboval
jako každý správný horal
pasáčkovi zavřu ústa
připadne mi vlna tlustá
Na palouček už jen kousek
v ruce nůžky v kapse brousek
u božího nadělení
to zas bude oblečení
Ke zvířeně si to šinu
čuchám čuchám ale psinu
ovčáka jsem opomenul
do tlamy mu nohu obul
Nůžky šokem spadly na zem
v oslabení byl jsem rázem
bez soucitu byl jsem skolen
krev stříkala všude kolem
Po téhleté taškařici
vzbudil jsem se v nemocnici
zasloužil bych si pár facek
místo nohy mám teď klacek
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Majdalénka, Bona, Agniezka
Komentáře (0)