NULOVÁ DEMOKRACIE
V nulové gravitaci
setnuli jeho hlavu
jen tak pro legraci
rozvášněnému davu
a zbytky těla
hodili hladovým psům
na počest
salva zazněla z děla
zamkli bránu snům
šlo o čest
o a slávu
snad i o mír
když hořkou kávu po ránu
dolije kefír
ze slz
a z potu
zrodila se demokracie
skrz na skrz
oběsili kvótu
zdecimované anarchie
a z popela
a třísek
nelze poskládat ideály
z bordela
a prázdných misek
by neobstály.
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, hatlapatla, NikitaNikaT., CULIKATÁ, la loba, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)