Nenasytné orlice
Anotace: na památku francouzských partyzánů
Poslední kapka Bourbonu zbyla na mých rtech,
vůně šansonu se mi vrývá do hlavy.
Oči planou rudým plamenem,
v křeči myšlenky tonou,
žaludek se obrací s rotací motoru
Messerchmitu.
S olovem co zahlodává se do bílých ňader,
kde čest a láska měly hřát,
do ňader partyzánů - do jejich bust,
namísto dětských citů hřeje je smrt.
Nad hlavou místo rodiných příslušníků,
pláčou jim olovo do klína nenasytné orlice.
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Tamara, CULIKATÁ, Lamorte
Komentáře (2)
Komentujících (2)