nevím, zda kdo kdy našel opravdové pochopení?
celý ten smysl, který neobsažitelný je pro jedinou to duši
však už jen fakt, že "pokusit se" ohromně se cení
je úkloně. jít za životem, po něm a i jinde, ať duše aspoň tuší...
03.04.2011 08:27:00 | šuměnka
... až z ní mrazí ...
... zamyšlenkově smutná ...
Ano, jsou dány cesty Osudu, ale jak po nich vykračuješ - je volba ;-) Takže, dovol trochu odlehčení:
Milá bezduše,
/musíš po svých/
výtah ke štěstí je v poruše ;-)
Přesto:
najdi v sobě sílu,
do života víru,
zpátky vezmi si svou šanci,
i když jdeš tmou jako v ranci.
/nahoře je světlo/.
02.04.2011 12:44:00 | Bambulka
Příteli, člověk hledá často viníka tam, kde si myslí, že by mohl být, ale často zapomíná na sebe... že někdy ta chyba je také v něm, třebas ne celá, ale částečná... ta poté dál vine se... k ostatním. ST!***
02.04.2011 09:43:00 | NikitaNikaT.
a tak bloudí bezduše
v končinách zapomnění
nikdo ji pomoci nemůže
pokud ona sama,zpátky na duši se nepromění
a tak kráčí v meditacích
vstříc osudu a pokušení
v prohrách a kopancích
se snaží najít pochopení
..tahle část mě zaujala nejvíc..i něco připoměla a není to tak dávno :) ST!
01.04.2011 22:03:00 | xoxoxo