Babička
Anotace: Psáno pro babičku mé přítelkyně :)
Svět černobílý zdál se být,
však ty – babičko,
vždy učila jsi mne snít.
Děkuji Ti za rady,
za tu cestu životem,
za květiny zahrady.
Děkuji i za pochopení,
které vždy pro mne máš,
děkuji i za lásku a štěstí,
které mi dopřáváš.
Rok s rokem plyne jako voda,
já moc bych si přála,
abys nikdy nezapoměla na to,
jak moc Tě mám ráda.
Přeji Ti štěstí, lásku a zdravíčko
a ne zrovna maličko,
moje milovaná babičko,
ráda dala bych TI pusinku na líčko.
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Bona, NikitaNikaT., jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)