Úsměv pomněnky
Drobné lístky v květ se pojí,
modrá barva krásku zdobí.
Rolničky si v stonku nese,
zvoní když s ní vítr třese.
Zrcadlem se duši stává,
něhu barvou druhým dává.
Když je hladíš domněnkou,
že potýkaj se s pomněnkou.
Přes úsměv Tvůj.
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: vapiti, CULIKATÁ, Maryje...
Komentáře (2)
Komentujících (2)