Lopata a oči jsou svinstvo
On má oko
Možná i druhý.
Sem tam si s ním hází a nebo dělá, že ho ztratil.
Ona to sabotovala, on brečel a hrál si s kostkami na
mrakodrap.
Spadl stejně jako včera a stejně jako zítra,
spadne i za týden!
Jednou padat přestane, až se otočí
a zjistí, že se dívá furt stejným směrem
- to je ale kurva zrada!
zaraduje se zahradník, kterej to fakt nebyl.
usvědčili ho.
Na základě lopaty
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Anjesis, jethullfan, Manstein
Komentáře (0)