Své sny pohřbívám
Anotace: Jak ten život vlastně půjde dál?
Lopatu v ruce dřímám,
Tváře od hlíny mám.
Hluboko pod zem
Své sny zakopávám.
Bez výčitek, náznaku citů,
Poslední sbohem dám
A mohylu s hlínou
Tam o samotě nechávám.
Teď mi už nic nebrání,
Pohledem realistickým
Na svět se podívat.
Jako prázdná láhev,
Životem putovat.
Nic si nepřát a jen tak žít
V prázdnotě srdce
A bez palčivých otázek,
Co vlastně chtít.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Black Swan, jethullfan
Komentáře (0)