Děti wehrmachtu
Anotace: mé uši pohltilo kohoutí kokrhání, co po dalších se schání..
U karet a u vína děti wehrmachtu
sedí, hříšné pohledy svádí jejich společnost,
radost dávno za hranicemi bdí,
zde zbyl jen chtíč a posedlost.
Hrající o věci z lágrů,
ve při o každou knihu, každý list,
nevšímaj si, že lahev svítiplynu,
možná náhodou, snad mrštnou rukou-
rozbila se.
K ránu jen pod křídli kohoutů
slyšet sténat orly,
jak lapaj po dechu,
jak feny v moři.
Nad mršinami pošlých prasat
slyšet jen ranní kokrhání.
Přečteno 477x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Manstein, Lamorte, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)