Victoria
Noční serenáda
poněkud netradiční
Jsi potěšen a smuten
a zdráv
však latentně i pyšný
Jsi páv
oděný hávem
neprodyšným
(líbám tě, buď zdráv)
Čtu tajně tvoje
myšlenky
Chytám je,jsou neposedné
Když ulétají
chytím se honem jedné
a v letu trhám
kdesi v parku růži
Podej mi ruku!
Pojď
budem spolu mládnout
"starý muži"
Přečteno 438x
Tipy 43
Poslední tipující: V.N.Losinský, PIPSQUEAK, Holis, Jiparo, enigman, Paulín, zenge, la loba, Actafool, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)