černá magie co se podpisuje
cestování v duši cestou zpět
dál než o měsíců pět
poučit ze všech vykonaných chyb
ted vrátit čas chtěl bych
...nejde to nejde tak změním dění
a nebudu jenom v snění
začnu konat tak jak dřív sem kázal
ještě předtím než se někdo tázal
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Pythonissa__, strašidýlko-střapatý, Tamara, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)