Jak chemik o prsty přišel
Anotace: ... Takové ze života :)
Jen co ráno slunko zřel,
nápad usídlil se mu v hlavě.
Podíval se na své baňky hravě,
něco nového zkusit chtěl.
Pentrit, azid olovnatý či TNT,
co lépe se hodí na obal novin?
Uvařil si čajík s „vitaminem“ té,
upřel pohled ven, do křovin.
Už to míchá, bublá, už to vaří,
z baňky jde hustý tmavý dým.
Nobelovku jistě nezíská jeho tým,
protože výbuch velké plány maří.
Komentáře (0)