pár slov do tmy
Bezmezná nostalgie volně plynoucí
v ní mrtvých pár not
a němí tonoucí
napůl den
napůl noc
nikdo nejde na pomoc
jen pár výkřiků do temných skal
tam - kde ten sen
nedávno se mi zdál
tak jasný a v barvách duhových
po cestách jistých - medových
rozeznělá symfonie jarního putování
slepě krajinou se line
bez pozvání
- na šálek čaje z budoucnosti
v pilířích matné nevinnosti
v mlhách tak hustých jako včera
už nevím co bych od života chtěla
(a když už vím
po čem srdce touží)
-
topím se v rozlehlé louži
kalných slz
kde z pocitů stavím
památnou
tVRZ...
z medových plátů
na křídlech včelích
usínám
v objetích
...
holubic bílých
v těchto
i dalších
chvíLÍcH...
Přečteno 335x
Tipy 24
Poslední tipující: Judita, TetaKazi, A. V. Nýmand, Maryje..., Danger, enigman, labuť, la loba, Tamara, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)