Ctnost už se nenosí
Anotace: Bez komentáře...
Možná na tebe
v ráji čekají
možná v pekle
oheň doutná
Hříchy
v knize života
si čárky
dělají
Nepozdravil
zebru
na červenou
skolil
je hrubý
nedává spropitné
Každý druhý
žárlí
každý třetí
je chamtivý
Ctnost
už se nenosí
růže se
nekradou
dívky se přestaly
červenat
Na vše přímo
bez okolků
nač se zbytečně
zdržovat
Čas jsou peníze
to vám každý
školák
poví
Dnes se
i naše planeta
rychleji
otáčí
Možná se diví
co za svět lidí
ji neustále
vytáčí
Jeden nádech
jeden výdech
a pak holé
nic
Země se
zastaví
lidé zmizí
a modrá
zčerná
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Anita Buchtová, Judita, TetaKazi, NikitaNikaT., jethullfan
Komentáře (2)
Komentujících (2)