Aprílová ponorka
Anotace: není topení jako topení
Duše z gumy a mhd zadarmo
V podloubí hledá střed
Nechat si na tričko napsat „občas nechci jen jazz“
Zašifrované vzkazy na zadní stránce fotky
Gestikulovat rukama a vnímat plameny
Být country girl a tvářit se líně
Nechat jaro proplouvat mezi prsty
Topit se v knihách a obnovit komunikace
Hrdě vyhazovat lístek nákupní
Odtrhovat se od davu
V litrech kávy hledat menší únavu
Nechat se líbat na pravou stranu tváře
Unášet se tichou poštou na látce tyrkysu
Uculující se nevinnost
Vlastní krok nejde zpět
Vana plná fialek
Odpouštět každé zprávě
Zpívat si a plavat divoce
Nepravidelnost jistoty
Unáší a nejistí..
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, hatlapatla, Tamara, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)