Srdcervoucí
Bez brýlí
ani sama si nestačit
naivity
přát
být slepá
jsem sama sebou
to ticho uvnitř
značí prázdno,
to ticho uvnitř
stačí si samo
a moje místo
není ani na jednom
z těch šesti sedadel
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: maliska, tato22, Elisha, Findë, Majdalénka, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)