Anotace: Pokud vyprázdníte svou duši, najdete základ sebe sama.
:) a ja si myslela, ze abych nasla sve ja musim vyprazdnit svou mysl a ouha on tady nekdo de dal a vyprazdnuje dusi :)
Chytro splachni at to moc dlouho nesmrdi :)
03.04.2011 17:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba