KRÁSNĚ ZNÍT
Každá jednotlivá část uvnitř tebe
má svůj vlastní paralelní svět
některá ohněm hřeje,jiná zebe
ale když je správně naladíš,budeš krásně znět
v údolí tvých já
skládáš střípky
voňavých
načechraných
snů
tvůj život smysl má
tak nechtěj jen zbytky
starých
unavených
dnů
když budeš chtít
můžeš mít
a dokázat vše
stačí jen krásně znít
tak nenechej si to vzít
ať není ti zase zle.
Přečteno 233x
Tipy 19
Poslední tipující: Marcone, Mbonita, labuť, la loba, Tamara, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., šuměnka, hatlapatla
Komentáře (4)
Komentujících (4)