Paladin
Sedm světel
ochraňuje paladiny,
na cestách bez návratu,
s hořkými slzami nevěstek
a pověstí, která vypráví
jak statečné paladinovo srdce je...
Legendy omývají
jejich cesty prachu,
mladé dívky pláčí
při vzpomínkách
na paladiny, které znaly,
snaží se v mysli
spojit s jejich nezvěstností...
a spojka "na"
nabádá dívky jít
...najít svého paladina...
i bez nároku vrátit se
Přečteno 256x
Tipy 15
Poslední tipující: Danga, Psavec, Mbonita, Maryje..., labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)