Vlkodlačí prokletí
Vlkodlak přišel,
rdousil vše živé.
Spoušť za sebou nechal,
těla roztrhal.
Kdo mu pomoct má?
U koho ji nelezne?
Je to bestie
-krvelačná-
velmi zlá.
Nad hlavou svatozář nemá.
Dlouhé pařáty,
velká síla,
trhá vše na kusy.
Co mu však zbývá?
Nezdar přírody,
prokletí velké.
Každý úplňek,
konec osoby jedné.
Les - jeho domovem.
Sklep - jeho vězení.
Kulka do srdce - konec vlkodlaka.
Jeho smrt - konec všeho běsnění.
Vlkodlak v noci,
člověkem ve dne.
Noční můry ho straší,
v nich - všechny oběti.
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Poustevníček, Myghael - the Lord of Absurdity
Komentáře (0)