Proč ne
Anotace: Procházka dělá divy. Pár slov postačí.
Dnes půjdu zase kolem
a na balkoně uvidím
stoupat cigaretový dým.
Jako včera, byla jsem se projít.
Skončíme s tím bolem,
v duši i srdci nám uklidím,
pomoz mi s mým a s Tvým.
Někdy se přece začít musí.
A proč ne?
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)