Neptej se Proč?
Zvedej svá křídla,svět kope do mrtvol
jen ten pevný krok si zvol
kdo ve vteřině spatří anděla
co radost rozdává
jak slova zmizela
z rána co rozdává
potom se rozbrečí
mlčí si bez řečí...
Neptej se proč,
Neptej se PROČ.....
Jsou stesky a potom světobol
unavený Rock"n"roll
jak vteřina co ztrácela
co rozdává
siréna co kvílela
smrtka když nemává
pak nic neřeší
mlčí si bez řečí
A neptej se Proč?
Neptej se PROČ?
Přečteno 256x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toulavá naděje, Juan Francesco de Faro, Matsuyama Tatsuko-chan, modrá..., CULIKATÁ, Psavec, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)