Dialog
Anotace: Rozhovor nezkušeného a zklamané.
Z: Je třeba pro začátek říct,
Že nikdo Vám nepůjde vstřic.
A nikdo Vás nepodpoří,
Jste jak pergamen na moři.
Tu vaši cestu nechci znát,
Je to otrava akorad.
Vyprávení o nepravdách,
Jen zvedá jedovatý prach.
A točí kolem do kola,
Než štěstěna Vás zavolá.
N: Tak dobrá, tedy půjdu sám.
A s Vaší věštbou počítám.
A nechť se všechno naplní,
Ja vím, tudy jste šla i Vy.
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (0)