Peklo

Peklo

Anotace: ...

V pekle.
Jsem.
Plameny spalují mi záda.

V pekle.
Umírám.
Uštknutá ve spárech hada.

V pekle.
Bolí i nebolí.
Pochybnosti o životě.

V pekle.
Drásaná.
Našla jsem se v nejistotě.

V pekle.
Mučená.
Slzy své nucená pít.

V pekle.
Nacházím.
Své naděje tlít.

V pekle.
Uvězněná.
Za zářivou mříží.

V pekle.
Spoutaná.
Jen strach se plíží.

V pekle.
Stejně tak na Zemi.
Zavřou mě do klece.
Udusí mřížemi.
Autor Prinzeschen, 03.04.2011
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., CULIKATÁ, Traci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí