Ti druzí
Oni nás slyší,
Nevidíme je -
Jsou tiší.
Oni všechno ví,
Ale kdo jsou
Ti nepoví.
Mají všude lidi,
Nikam neutečeš,
Všude tě vidí.
I myšlenky můžou číst,
Neschováš se,
Není kam vlíst.
Nikdo mi nevěří,
Ale mají mně,
Hned jak vyjdu ze dveří.
Oni jsou tajní!
Už to nevydržím dál,
Jsem v situaci krajní.
Dělají ze mně blázna,
Nemá cenu nic říkat,
Jsou to jen slova prázdná.
Doktoři to s nimi hrají,
Prý mám nemoc,
Jak jen jí říkají?
Komentáře (0)