Alkoholička
Připadá si ublížená,
na duši má jenom splín.
Osamělá, smutná žena,
potápí se do hlubin.
Černé srdce, plné bolu,
které jsi kdysi niloval
utápí jen v alkoholu.
Alkohol jí všechno vzal.
I když stále myslíš na ni,
ona už dál nemůže.
Nikdo už ji nezachrání.
Snad jen zázrak pomůže.
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., James Libustka, Jiparo, Psavec, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Frosty28
Komentáře (3)
Komentujících (3)