Zamyšlení ...
Nekonečná je bolest když miluješ
a náruč prázdnou máš
Neúnosný je život když žít chceš
a stále utíkáš
Nevyslovitelná je radost když otevřeš oči
a jména svých přátel znáš ...
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)