BASNĚ
Anotace: basně-krásně nejhloupější rým
Ve verších se k k věcem přiznám
to co nikdo netuší
a jen v tichu poznám
že mně nikdo neruší
Najdu všechny hloupé řádky
v tichu zkouším číst
jsem už starý na pohádky
ale napíšu svůj list
Potom červený jak rak
poslepu najdu ozvěnu
neptej se jak
uznám svou proměnu
Napíšu slovo potají
kde jsou hranice a křídla
kde sny ale roztají
jen v tichu probudilá...
Neříkej co se nesluší
i když zní to krasně
z každého stínu vyruší
Ty NEJKRÁSNĚJŠÍ BÁSNĚ.
Přečteno 305x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, jvacl, Jiná, ZILA78, Psavec, labuť, Květka Š., Tamara, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)