V parku
Jdu si parkem posmutněle, náladu mám pod psa.
Zas o chlapa nezavadím, vypadám jak troska.
Proti mě jdou bezdomovci,koukají na mé kozačky.
Dlouho nezahálí a řeknou si o kačky.
Vám to sluší ,mladá paní-usmívá se směle.
Nemáte nazbyt aspoň pětku, pro mne a pro přítele ?
Vytahuji z kapsy dvacku-dnes nepošlu je do pr....
Poděkuje ukloní se a já jsem mu vděčná.
Polichotil, poklábosil připadám si skoro jako slečna.
I když je to celá dvacka,za to mi to stojí.
Pověděl pár lichotek a můj komplex už se hojí.
Za hoďku jdu nazpět , houmeles mi mává
Usměju se nic mu nedám-pro dnešek jsem zdravá.
Přečteno 351x
Tipy 45
Poslední tipující: Holis, teď už nikdo, Paulín, vodnař, Niky88, jitka.svobodova, Elisha, hatlapatla, Marcone, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)