Nelze gumovat
Anotace: mládí by si mělo více vážit svého Mládí...
Svět jim leží
u nohou
ještě neví
že život
ztratil
plyšové rukavičky
Ještě neví
že vede
více cest
k bolesti
Facky
nejsou všechny
stejné
tak jako
propasti
Žijí v bublině
která však jednou
praskne
Možná potichu
možná jim
vyrazí dech
Tak či tak
nebude cesty
zpět
Všechny kroky
vážené
na vahách
Za každý přešlap
krutě se
trestá
Nelze vzít gumu
nelze
gumovat
Mládí
jež vykvetlo
z ovocných stromů
pod ochranou
sukovitých ruk
Mládí
opilé
kořeněným vínem
avšak pozor
na trpkou
chuť
krutých pravd
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Maryje..., Frosty28, Tamara
Komentáře (3)
Komentujících (3)