brusná...
nevyžaduje vrozených vloh
zvláštních znalostí
vyjímečné techniky
ani mistrovského osvědčení
avšak je vybavena vším
co je potřeba k dosažení kvalit
schopna povznést
oduševnit a oživit
rozdělit
přizpůsobit
v umění úžasné zručnosti
zdokonalit to co příroda
nedokončila sama…
v třírohém kloboučku
bordó kabátci
a bílých punčoškách
uvádíš k činnosti
své dva hlavní elementy
ohnivou rotaci
na brusném kotouči
a v tenkém pramínku
drahocenou vodu
tekoucí z dřeváku
drtíš
brousíš
a ostříš
abys mne učinila řízným
a pronikavým...
tvé zvláštní postupy
osobitý způsob tvorby
s obratností i důvtipem
zkrátka s fortelem
máš to vše prostě v paži...
má Affinity...
Přečteno 261x
Tipy 26
Poslední tipující: ZUMKA, isisleo, Juan Francesco de Faro, labuť, Dota Slunská, střelkyně1, CULIKATÁ, Actafool, modrá..., šuměnka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)